Een webshop starten - historiek

D-Computers is ontstaan in 2003. Wij begonnen met het helpen van heel veel mensen in de nabije vriendenkring en hadden een opleiding als Graduaat Informatica gevolgd. Na het halen van ons diploma begon de microbe nog sterker te worden. We begonnen als éénmanszaak om onze diensten aan verschillende mensen op een professionele manier aan te kunnen bieden.

Kort daarna werden wij ook gecontacteerd door verschillende bedrijven. Op die manier hebben we in de loop der jaren heel wat KMO's kunnen helpen.

De bedrijven hebben ons een nieuwe kijk gegeven op kwaliteit en dienst na verkoop. Ondanks de vele webwinkels bleven wij sterk omdat de service aan de klant steeds primeerde.


Computer reparatie in het begin...

Vanaf 2007 is de bedrijfstak officieel ontwikkeld. Dankzij deze nieuwe sector breidde onze kennis uit van client support naar het installeren en onderhouden van servers en netwerken.

Wij bieden deze ervaring nu ook aan onze nieuwe bedrijfsklanten aan.


Computerhulp en webdesign evolueren...

Onze basisdiensten zijn intussen uitgegroeid tot een totaaldienst.

D-Computers ontwerpt sinds 2008 ook websites voor elk budget. Wij maken geen onderscheid tussen klanten wat betreft kwalitatieve service Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing samen met de klant, als dat nu gaat om een basis website of om een grote webshop.


Naast computerhulp nu ook SEO en SEA

De digitale wereld verandert ongelofelijk snel. Daarom is webdesign een specialiteit geworden. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerpen van uw website maar wij bieden ook professionele en snelle hosting aan. U kan bij ons ook terecht voor de aankoop van uw domeinnaam, wij doen alles voor u.

Als de website opgeleverd wordt begint het SEO werk. Wij kennen alle trucs om uw pagina zo hoog mogelijk in de zoekmotoren als Google te laten verschijnen. SEO is zeer complex maar is een zeer budgetvriendelijke manier om hoog in Google te komen. SEA is de andere aanpak, hier worden Google Ad campagnes opgesteld op basis van uw budget.

webdesign seo