Gaming pc kopen bij D-Computers voor elk budget

D-Computers is sinds 1998 bezig met het assembleren van gaming pc's voor allen die beseffen dat een standaard PC nooit op maat is van een gamer

Wij kennen alle eisen en bottlenecks en weten precies wat we kunnen installeren en combineren voor uw budget.

U kan dus altijd reken op de beste gaming pc voor de beste prijs. Wij vragen steeds aan de klant waarvoor hij/zij de game pc wenst te gebruiken. Dit maakt immers een wereld van verschil. Als iemand graag een game speelt, maar de eisen zijn voor die game minder, dan gaan wij een gaming pc op maat ontwerpen, zodat uw pc perfect doet wat u van hem verwacht. Een gaming pc hoeft dus niet persé duur te zijn. Het is maar wat je ermee wilt doen.


Budget gamen

Budget gamen betekent: een heel deftig systeem maar niet de eisen van de top games. Hiervoor kan je denken aan een GTX 1060 GPU en een AMD Ryzen 1400 als CPU. Maar het stopt natuurlijk niet bij de GPU en CPU. Wij denken mee vanaf de basis, de fundering van de gaming pc is minstens zo belangrijk als de meer duidelijke componenten. Wij zijn op de hoogte van alle bussen, intern en extern, alle snelheden en vertragingen, alle compatibiliteitsproblemen en alle frequenties en wachttijden. Je kan niet vertrouwen op "een CPU" of "een GPU". Een gaming PC is een totaal plaatje en moet van kop tot teen "AF" zijn. Dit betekent dat de voeding en het moederbord dat wordt gekozen even belangrijk zijn als de CPU. Je wilt niet 300€ teveel betaald hebben voor een onderdeel wat geremd wordt door een vertraging op het moederbord...

Zonder ervaring kan je eigenlijk onmogelijk een game pc op maat kopen of samenstellen. Geen enkele van de computers die wij dagelijks zien liggen in de standaard winkels zijn voor ons een totaalplaatje, er is teveel commercieel gewin bij gemoeid. Het ene merk sponsort het andere waardoor er soms heel rare componenten samen zitten die eigenlijk niet zouden mogen in hetzelfde systeem verkocht worden.


High-end gamen

Wanneer het budget het toelaat kunnen wij voor u de beste en snelste gaming pc maken.

D-Computers ontwerpt ook high-end gaming pc's. Wanneer 4K gamen voor u een vereiste is, en uw videokaart richting GeForceGTX 1080 Ti gaat, dan mag u zich al rekenen bij de high-end gamers. Wij assembleren zowel Intel als AMD CPU's, dus een Intel Core i7 of Ryzen 7 1800X is hier meer op zijn plaats.


Benchmarking gaming pc's

Wij gaan elke geassembleerde game pc onderwerpen aan een aantal zeer zware benchmark tests, sommigen hebben wij zelf ontworpen. Op die manier kunnen wij u een zeer goed beeld geven van wat u kan verwachten van uw nieuwe pc.

Mocht uw pc trager worden, dan kunnen wij op deze manier heel snel zien of de vertraging hardware-gebaseerd is, of eerder ligt aan een software probleem. Jammer genoeg kopen bijna alle klanten veel te snel een nieuwe pc, zonder eerst de oude aan een test te onderwerpen. Wij halen de bottlenecks weg zodat u langer kan genieten van uw favoriete pc en uw lievelingsgame! Indien u een specifieke aanvraag hebt, of advies wenst of een vrijblijvende prijsofferte wenst te vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@dcomputers.be. Wij antwoorden vrijwel onmiddellijk!